Bos aanplanten in Overijssel door Firma Noest

Firma Noest is een ervaren en betrouwbare specialist in bos- en natuurbeheer. Heeft u een tuin met bomen, een mooi groen landgoed, of zelfs een bos? Wij helpen u graag met het natuurbeheer en de verzorging van uw terrein. Elke klus vraagt om een specifieke aanpak, maar welke uitvoering we ook kiezen; milieuvriendelijkheid, veiligheid en expertise staat bij al onze werkzaamheden bij ons voorop. Niet voor niets draaien we al sinds 1979 mee in Overijssel en vele andere regio’s in Nederland.

Expertise

Wij voeren een grote hoeveelheid werkzaamheden uit op het gebied van bos- en natuurbeheer. Of het nu gaat om bosbeheer, bosbouw, landschapsbouw, boomverzorging of bos aanplanten; wij doen het allemaal met evenveel plezier en altijd op een duurzame wijze. Al onze werknemers koesteren een grote passie voor natuur en bos en hebben hierin ook ervaring. Niet voor niets zijn we ook bestempeld als een erkend leerbedrijf voor studenten.

Milieuvriendelijk

Firma Noest is ontstaan uit passie voor het behouden van natuur en uit noodzaak voor duurzaamheid. Daarom kiezen wij altijd voor de beste manier van bos aanplanten en kunt u als klant altijd rekenen op zo min mogelijk structuurbederf. Daarnaast hebben we ook de beschikking over ons eigen machinepark. Door gebruik te maken van moderne machines kiezen we bewust voor zo min mogelijk uitstoot en vervuiling.

Ervaren

Al sinds 1979 is Firma Noest actief in verschillende regio's in Nederland, waaronder Overijssel. Doordat wij aan vele lokale projecten mee hebben gewerkt kennen wij de regio goed en weten we precies welke natuuroplossing nodig is voor specifieke gevallen. Zo hebben we onder meer veel ervaring in bosbeheer, bos aanplanten en boomverzorging in de regio. Wilt u meer weten over onze aanpak of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op, dit kan zowel via telefoon als via ons contactformulier. We helpen u graag!