Natuurontwikkeling

Natuur- en milieuvriendelijke werkmanier

VCA- en VCA-vol-gecertificeerd personeel

Minimale uitstoot van CO2

Zoekt u een gerenommeerd bedrijf in de buurt van Overijssel welke diensten levert omtrent natuurontwikkeling? VOF Noest is dé ervaren specialist in bos- en natuurbeheer uit Stegeren. Wij zijn werkzaam sinds 1979 in diverse provincies als Groningen, Friesland, Gelderland, Drenthe en Utrecht. Bewapend met een hart voor de natuur en een paar handen vol groene vingers, dragen wij met liefde zorg voor bos, bomen, landgoed en landschap. Dit doen wij op een natuur- en milieuvriendelijke wijze. Ontdek onze duurzame diensten!

Voor vrijblijvend advies

Bel: 06 - 21 98 48 59

Natuurontwikkeling door dé specialist uit Stegeren, Overijssel


Wij leveren diverse duurzame diensten omtrent bos- en natuurbeheer en werken met oog op milieu en veiligheid. Al bijna 40 jaar lang zijn wij de expert en betrouwbare partner van vele (semi-)overheden, waterschappen, landgoederen, provinciale landschappen en ingenieursbureaus. Elk project, groot of klein, pakken wij met beide handen aan. Hier gaan wij te werk met moderne, natuur- en milieuvriendelijke machines. Naast onze diensten in boomverzorging en bosbouw en landschapsbouw in provincies als Overijssel valt ook natuurontwikkeling tot onze werkzaamheden. Wij brengen onder andere natuurvriendelijke oevers, rasters en verbindingszones aan en helpen bij het herstellen van:

  • Poelen
  • Vennen
  • Veengebieden
  • Moerassen
  • Heideterreinen
  • Houtwallen
  • Waterhuishouding

Maak direct gebruik van onze duurzame diensten

Bent u op zoek naar een specialist in de buurt van Overijssel die is gespecialiseerd in natuurontwikkeling en -onderhoud? Wij staan sterk met een team van tien ervaren medewerkers, ieder in het bezit van een unieke specialisatie. Bent u geïnteresseerd in onze diensten met betrekking tot natuurontwikkeling of hebt u een vraag of opmerking? Aarzel niet, maar neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 - 21 98 48 59 of te mailen naar info@noestbosbouw.nl. Wij staan u graag te woord.