Bosaanplant

Contact

Hebt u interesse in bosaanplant en zoekt u een ervaren,

gespecialiseerde firma uit Stegeren die u hier bij kan helpen? Firma Noest is dé
bos- en natuurbeheer specialist in de buurt van Overijssel. Sinds 1979 dragen
wij zorg voor bos, bomen, landgoed en landschap in diverse provincies als
Utrecht, Groningen, Friesland en Drenthe. Wij helpen u graag bij de aanleg, het
beheer en onderhoud van uw (toekomstige) bos. Ontdek onze diensten!

Heeft u interesse in bosaanplant en zoekt u een ervaren,
gespecialiseerde firma uit Stegeren die u hier bij kan helpen? VOF Noest is dé
bos- en natuurbeheer specialist in de buurt van Overijssel. Sinds 1979 dragen
wij zorg voor bos, bomen, landgoed en landschap in diverse provincies als
Utrecht, Groningen, Friesland en Drenthe. Wij helpen u graag bij de aanleg, het
beheer en onderhoud van uw (toekomstige) bos. Ontdek onze diensten!

Neem contact op met Noest Bosbouw

Natuur- en milieuvriendelijk

Firma Noest werkt met natuur- en milieuvriendelijke machines. Deze machines selecteren wij op laag brandstofverbruik en emissie-uitstoot met een minimale bodemdruk. Dit vermindert de kans op structuurbederf. Wilt u meer informatie over ons machinepark?

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Firma Noest. We werken daarom uitsluitend met VCA- en VCA-vol-gecertificeerd personeel. Hiernaast voldoen wij ook aan de ISO 9001-norm en is het bedrijf VCA**-gecertificeerd.

Iedere werknemer is bij ons opgeleid als bedrijfshulpverlener. Op deze manier garanderen wij een veilige manier van werken.

Personeel

De medewerkers van Firma Noest zijn breed en veelzijdig opgeleid. Hierdoor beschikken wij als bedrijf over een uitgebreide vakkennis, die we kunnen toepassen op al onze projecten. Onze jarenlange ervaring dragen wij met zorg en kennis over op al ons personeel. Op dit moment werken we met 10 gespecialiseerde medewerkers en zijn we een SBB-erkend leerbedrijf.

Milieuvriendelijke bosaanplant, -onderhoud en -beheer

Wij werken niet alleen in het groen, maar wij gaan ook te werk op een 'groene' manier. Onze werkwijze met betrekking tot bosbouw en -onderhoud is vriendelijk voor mens, natuur en milieu. Wij maken louter gebruik van moderne, duurzame machines met een laag brandstofverbruik. We streven altijd naar minimaal structuurbederf en een minimale uitstoot van CO2 en werken met biologische hydrauliek- en kettingolie. Al onze medewerkers zijn BHV-gecertificeerd en zijn tevens in het bezit van het European Tree Worker certificaat. Zij werken volgens de richtlijnen van het European Arboricultural Council, (EAC) (ISA). Bent u benieuwd naar onze milieuvriendelijk werkproces? Wij zijn u graag van dienst en realiseren bosaanplant op een duurzame wijze.

 

Ontdek onze duurzame diensten omtrent bosaanplant

VOF Noest uit Stegeren is dé expert in bos- en landschapsonderhoud, bos- en landschapsbouw en natuurontwikkeling. Met onze groene vingers en ons hart voor de natuur zijn wij u graag van dienst. Heeft u interesse in bosaanplant door een ervaren specialist en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 - 21 98 48 59 of te e-mailen naar info@noestbosbouw.nl.