Bosbouwambachten door Firma Noest in Stegeren en omgeving

Contact

We werken niet alleen in het groen, dit doen we ook op een ''groene'' manier: met aandacht voor milieu, duurzaamheid en veiligheid. Wij werken al sinds 1979 uitsluitend op een mens-, natuur- en milieuvriendelijke manier in het bos en in andere natuurrijke omgevingen. Daarbij streven we altijd naar minimaal structuurbederf en minimale uitstoot van CO2. We werken daarom ook met biologische hydrauliek- en kettingolie. Ons machinepark is uitgerust met machines die zijn geselecteerd op brandstofverbruik en werken op biologisch afbreekbare olie. Daarbij zijn onze 10 gespecialiseerde medewerkers op de hoogte van alle regels en wetgeving en beschikken we over de nodige certificaten om verantwoord aan het werk te gaan. Onze specialisatie ligt in het werken in natte gebieden. We vertellen u graag meer over hoe we uw natuurbeheer op een milieuvriendelijke manier aanpakken.

Neem contact op met Noest Bosbouw

Natuur- en milieuvriendelijk

Firma Noest werkt met natuur- en milieuvriendelijke machines. Deze machines selecteren wij op laag brandstofverbruik en emissie-uitstoot met een minimale bodemdruk. Dit vermindert de kans op structuurbederf. Wilt u meer informatie over ons machinepark?

Veiligheid

Veiligheid staat voorop bij Firma Noest. We werken daarom uitsluitend met VCA- en VCA-vol-gecertificeerd personeel. Hiernaast voldoen wij ook aan de ISO 9001-norm en is het bedrijf VCA**-gecertificeerd.

Iedere werknemer is bij ons opgeleid als bedrijfshulpverlener. Op deze manier garanderen wij een veilige manier van werken.

Personeel

De medewerkers van Firma Noest zijn breed en veelzijdig opgeleid. Hierdoor beschikken wij als bedrijf over een uitgebreide vakkennis, die we kunnen toepassen op al onze projecten. Onze jarenlange ervaring dragen wij met zorg en kennis over op al ons personeel. Op dit moment werken we met 10 gespecialiseerde medewerkers en zijn we een SBB-erkend leerbedrijf.

Medewerker bewerkt boom

Natuurbeheer op milieuvriendelijke wijze

Duurzaamheid zit in het DNA van Firma Noest. In al onze bedrijfsactiviteiten komt dit naar voren. We werken niet alleen met minimale structuurbederf en op een natuur- en milieuvriendelijke manier. Voor onze boomverzorging werkt Firma Noest alleen met Europees gecertificeerde en erkende boomverzorgers. Hiermee staan wij garant voor een hoge kwaliteit van boomverzorging. Wij werken daarbij volgens de richtlijnen van het European Arboricultural Council, (EAC) (ISA). In de verkoop van onze duurzame producten verwerken we producten vanuit Nederlandse bossen, afkomstig uit onze eigen zagerij (Woodmizer) en kloofmachine. Onze zagerij is energie-neutraal: de energie die de Woodmizer gebruikt, wordt opgewekt door zonnepanelen.