Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen door Noest

Wij werken al sinds 1979 uitsluitend op een mens-, natuur- en milieuvriendelijke manier in het bos. Daarbij streven we naar minimaal structuurbederf en minimale uitstoot van CO2. We werken daarom ook met biologische hydrauliek- en kettingolie.

Landschaps-, bosbouw en boomverzorging met hart voor de natuur

Natuur & milieuvriendelijk

Noest werkt met natuur- en milieuvriendelijke machines. Deze machines selecteren wij op laag brandstofverbruik en emissie-uitstoot met een minimale bodemdruk. Dit vermindert de kans op structuurbederf. Wilt u meer informatie over onze machinepark?

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. We werken daarom uitsluitend met VCA- en VCA-vol-gecertificeerd personeel. Hiernaast voldoen wij ook aan de ISO 9001-norm en is het bedrijf VCA**-gecertificeerd.

Iedere werknemer is bij ons opgeleid als bedrijfshulpverlener. Op deze manier garanderen wij een veilige manier van werken.

Personeel

De medewerkers van Noest zijn breed en veelzijdig opgeleid. Hierdoor beschikken wij als bedrijf over een uitgebreide vakkennis. Op dit moment werken we met 10 gespecialiseerde medewerkers en zijn we een Aequor-erkend leerbedrijf.